Timmerman

Wat ga je doen?

Als onderhoudstimmerman bij Uw Onderhoudspartner Lenferink ben je werkzaam in de onderhouds- & renovatiemarkt. Hierbij kan je zelfstandig te werk gaan maar ook in teamverband. Veel afwisseling dus! Op de klus bekijk jij de bekende uit te voeren werkzaamheden en beoordeel je deze. Ook gebruik jij jouw ervaring en kennis om onbekende (dreigende) gebreken te signaleren en dit te bespreken met jouw leidinggevende.

Daarnaast krijg je de vrijheid om zelf afspraken te maken met de bewoners over bijvoorbeeld de voortgang van alle werkzaamheden. De werkzaamheden welke jij het meeste gaat tegenkomen zijn: houtrotreparaties, deelvervangingen, dakramen plaatsen, vervanging van draaiende delen, afbouwtimmerwerk en KBT-werkzaamheden. Lees hier meer over het soort projecten welke wij uitvoeren. Wil je meer weten over het werken bij Uw Onderhoudspartner Lenferink? Klik dan hier!

Wie ben jij?

Glaszetter

Wat krijgt onze nieuwe timmerman?

Collega Roy vertelt

Enthousiast geworden?

Neem dan eens contact op met Danique. Zij vertelt je graag alles wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink. 

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. 

Tot snel!

Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.