Cursusochtenden vaklieden

GS (resultaatgericht samenwerken), een gestandaardiseerde projectaanpak en de kwaliteit binnen Lenferink. Allemaal onderwerpen waar we onze vaklieden in meenemen. Een standaard projectaanpak maakt projecten efficiënter en beter, ook op de werkvloer.

Deze projectaanpak, de ‘Uw Onderhoudspartner Lenferink projectaanpak’, hebben wij uitgeschreven. Het doel: duidelijkheid voor iedereen over de verwachtingen én meer plezier uit het werk halen. Een groot onderdeel van onze werken zijn RGS-samenwerkingen. Hiermee realiseren we langdurige samenwerkingen.

Om hiermee allemaal op één lijn te zitten en het op dezelfde, juiste, manier aan te pakken hebben wij drie cursusochtenden georganiseerd voor onze vaklieden. Dit hebben we samen gedaan met:

 

Tijdens deze cursussen zijn onze vaklieden aan de slag gegaan met RGS, houtrot, laagdiktes en verf, bestanddelen en veroudering. Zo hebben we alle neuzen weer dezelfde kant op en zijn we klaar voor meer mooie opdrachten.