Schilder onderhoud en renovatie

Ben jij de schilder die onze familie komt vergezellen? Uw Onderhoudspartner Lenferink is namelijk een echt familiebedrijf. Wij zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. De basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink bestaat namelijk al uit drie generaties vakmanschap. We zorgen ervoor dat iedereen elkaar kent. En dat je plezier hebt met je collega’s, partners en opdrachtgevers. We zorgen er ook voor dat je met goed materiaal aan het werk gaat, je werk doet wat bij je past en dat je jezelf verder kan ontwikkelen. 

Onze schilders renoveren en onderhouden (huur)woningen, appartementencomplexen, VVE’s, scholen, zorginstellingen, monumenten en ga zo maar door. Heel afwisselend dus. Wij hebben hiervoor twee verschillende takken: projecten en klant&service. Met name voor de tak projecten kunnen we nog wel extra schilders gebruiken.

Wat ga je doen?

Bij projecten werk je onder andere veel aan woningen en complexen van bijv. wooncorporaties. Het zijn vaak grotere klussen waarbij je vaak samen in een vast team aan het werk bent. Dit is niet alleen schilderen, maar we voeren ook breder onderhoudswerkzaamheden uit zoals, glaszeten en houtrotreparaties.

Je werkt hierin vaak ook samen met diverse bouwteampartners. We werken steeds meer samen met vaste opdrachtgevers en partners, waarbij samenwerken dus een belangrijke skill is! 

Wil je meer weten over het werken bij Uw Onderhoudspartner Lenferink? Lees dan hier verder!

Wat bieden wij onze nieuwe schilder?

Schilder

Wat vragen we?

Collega Jens vertelt

Enthousiast geworden?

Neem dan eens contact op met Danique. Zij vertelt je graag alles wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink. 

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. 

Tot snel!

Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.