Uitvoerder Serviceteam

Onze uitvoerder Wim is al een jaar lang stapje voor stapje Uw Onderhoudspartner Lenferink aan het verlaten om van zijn pensioen te genieten. Hij kan het steeds beter loslaten 😉. Maar dat betekent ook dat er binnen ons team een plekje vrij komt.

"Kom jij bij onze familie?"

Als uitvoerder voor team Klanten & Service zorg jij ervoor dat het binnen de particuliere sector zo soepel mogelijk verloopt. Jij stuurt de vaklieden in de particuliere sector aan en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering , kwaliteit en veiligheid. Jij verzorgt de dagelijkse overleggen met de partners en zorgt voor een goede planning.

Kortom jij zorgt er voor dat bij de oplevering alles klaar is volgens het gecalculeerde plan. Is er een afwijking? Dan stuur jij de vaklieden op de juiste manier aan.

Wil jij weten aan wat voor soort projecten wij vaak werken? Kijk dan hier! Wil je meer weten over Uw Onderhoudspartner Lenferink? Lees dan hier verder!

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

Wat bieden wij onze nieuwe uitvoerder?

Wat vragen we?

Ben jij onze 'nieuwe Wim'?

Enthousiast geworden?

Neem dan eens contact op met Daphne. Zij vertelt je graag alles wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink. 

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.