Carrièreswitch?

Wist jij dat je laten omscholen tegenwoordig heel normaal is? Waarom zou jij op je plek blijven zitten als je het niet meer naar je zin hebt? Ga dan op zoek naar die nieuwe uitdaging en laat je omscholen!

Ook bij Uw Onderhoudspartner Lenferink is dit mogelijk. Samen met de schildersvakopleiding, onze partners, Deltion en onze leermeesters leiden we jou op tot schilder, onderhoudstimmerman en/of glaszetter. Samen kijken we waar jou behoefte ligt en wat goed hierbij aansluit. Van alles mogelijk dus!

Die partners, dat zijn Salet, SW en Grobbee. Allemaal bedrijven in de regio Zwolle. We kunnen natuurlijk allemaal op eigen houtje onderhoudsvaklieden opleiden, maar waarom doen we het niet samen, dachten wij. Wij bundelden onze krachten en daar kan jij de vruchten van plukken. Bekijk de video hieronder over het traject.

Wil je hier meer over weten?

Neem dan eens contact op met Danique. Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden en over werken bij Lenferink. 

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. 

Tot snel!

Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.