Stages, afstuderen & traineeships

Doormiddel van stages en afstudeeropdrachten krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot de professional die jij wil worden. Ook bij Uw Onderhoudspartner Lenferink hebben wij mogelijkheden tot het lopen van stage en het uitvoeren van afstudeeropdrachten. Dit doen wij op een unieke manier. Stages en afstudeeropdrachten gaan bij ons via Innovatiehub Salland, een organisatie die door ons en drie andere partnerbedrijven is opgericht om talent in Salland te boeien, te behouden en te ontwikkelen.

Tijdens je stage of afstuderen krijg je begeleiding van een ervaren medewerker binnen Uw Onderhoudspartner Lenferink voor de vakinhoudelijke vragen. Daarnaast word je begeleidt door de talentcoach van de Innovatiehub Salland. Hij zal jou helpen met de indeling, opmaak en controle van je verslag. Daarnaast organiseert hij ook masterclasses zodat jij je op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen.

Of ben jij toevallig op zoek naar een traineeship? Ook dat kan bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Ook de traineeships worden geregeld via de Innovatiehub.