Allround Schilder

Ben jij een meester in het schildersvak en voel je je thuis met een kwast in je hand? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als allround schilder, ben jij de ster van ons team. Je bent bedreven in alle facetten van schilderwerk en brengt onze projecten tot leven met jouw vakmanschap. Je werkt zelfstandig, maar vindt het ook leuk om een leerling onder je hoede te nemen.

Onze schilders renoveren en onderhouden (huur)woningen, appartementencomplexen, VVE’s, scholen, zorginstellingen, monumenten en ga zo maar door. Heel afwisselend dus.

Verantwoordelijkheden

  • Je transformeert onze projecten met jouw schildertalent;
  • Je levert vakwerk op het gebied van schilderen, glaszetten , houtrotherstel en behangen;
  • Deel jouw kennis en ervaring door leerlingen te begeleiden;
  • Voer projecten uit met precisie en passie.

Wat bieden wij onze nieuwe schilder?

Werken bij ons, een familiebedrijf

”Wij maken een flinke groei door. Dat hebben we te danken aan onze mensen. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Wij als directie doen daar alles aan. Goed materiaal, veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en werk waar je je lekker bij voelt. Ondanks dat we al meer dan 100 medewerkers hebben, kent iedereen elkaar. Mensen vinden het fijn om samen te werken en bij de ‘familie’ te horen. Is dit iets wat jou ook aanspreekt, dan ben je van harte welkom.”

Wat vragen we?

Collega Jens vertelt

Enthousiast geworden?

Neem dan eens contact op met Danique. Zij vertelt je graag alles wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink. 

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. 

Tot snel!

Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis... bij Lenferink!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *