Projectleider Renovatie

Jouw passie

Bij Uw Onderhoudspartner Lenferink zoeken we een gepassioneerde Projectleider Renovatie die samen met een eigen team en opdrachtgevers verduurzamingsopgaven (PO+) realiseert door renovatie van huizen, appartementen en flats. Het gaat niet alleen om het succesvol leiden van projecten van A tot Z, maar vooral om langdurige samenwerkingen waarbij enthousiasme, werkplezier en professionaliteit bijdragen aan het welzijn van bewoners.

PO+ staat voor Planmatig Onderhoud Plus, waarbij je complete verduurzamingsrenovaties van wooncomplexen coördineert. Jij bewaakt kwaliteit, klanttevredenheid, budgetten en veiligheid, terwijl je zorgt voor een plezierige werkomgeving. Samen met je team, inclusief uitvoerder, bewonersconsulent, vaklieden en bouwteampartners, zorg je ervoor dat elk project een succes wordt en opdrachtgevers en bewoners met een glimlach achterblijven.

Als Projectleider Renovatie heb je een aanzienlijke invloed op de woonomstandigheden van huurders. Met jouw nuchtere aanpak ben je goed in staat om met diverse situaties om te gaan. Je hebt een scherp oog voor verschillende belangen (opdrachtgever, bewoners en het uitvoerende team) en weet deze effectief te verbinden en te integreren in je werk. Je blijft gefocust op je doelen, waarbij resultaat en samenwerking voorop staan. Op deze manier lever je een essentiële bijdrage aan de verduurzamingsopgaven in Oost-Nederland.

Naast het managen van bouwprocessen denk je mee over de opzet van onze nieuwe PO+ afdeling. Samen met de planvoorbereider Renovatie, uitvoerder Renovatie en bewonersconsulent werk je aan het verfijnen van processen en projectaanpak. Jouw proactieve houding zorgt voor voortdurende innovatie en verbetering.

Wat ga je doen:

Wat krijgt onze nieuwe projectleider?

Wie zoeken wij?

Enthousiast geworden?

Klaar om jouw passie voor renovatieprojecten in te zetten en samen het verschil te maken? Solliciteer nu en word onderdeel van ons gedreven team bij Uw Onderhoudspartner Lenferink

Danique staat klaar om je alles te vertellen wat je nog meer wilt weten over de functie en oveer werken bij Lenferink.

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danique

06 5981 4887

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis... bij Lenferink!