Uitvoerder Renovatie

Jouw passie

Bij Uw Onderhoudspartner Lenferink zoeken we een Uitvoerder die de dagelijkse leiding op de bouwplaats op zich neemt en ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ben jij de gedreven Uitvoerder die ons helpt onze renovatieprojecten soepel en succesvol te laten verlopen?

We zoeken een gedreven Uitvoerder Renovatie die, samen met een enthousiast team, renovatieprojecten voor huizen, appartementen en flats tot een succes maakt. Je werkt aan planmatig onderhoud (PO+), waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats en ervoor zorgt dat projecten volgens planning, binnen budget en met de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd.

PO+ staat voor Planmatig Onderhoud Plus, waarbij je complete verduurzamingsrenovaties van wooncomplexen coördineert. Jij bewaakt kwaliteit, klanttevredenheid, budgetten en veiligheid, terwijl je zorgt voor een plezierige werkomgeving. Samen met je team, inclusief projectleider, bewonersconsulent, vaklieden en bouwteampartners, zorg je ervoor dat elk project een succes wordt en opdrachtgevers en bewoners met een glimlach achterblijven.

Wat ga je doen:

Wat krijgt onze nieuwe uitvoerder?

Wie zoeken wij?

Enthousiast geworden?

Klaar om jouw passie voor renovatieprojecten in te zetten en samen het verschil te maken? Solliciteer nu en word onderdeel van ons gedreven team bij Uw Onderhoudspartner Lenferink

Danique staat klaar om je alles te vertellen wat je nog meer wilt weten over de functie en oveer werken bij Lenferink.

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danique

06 5981 4887

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis... bij Lenferink!