Junior Planvoorbereider

Voel je thuis bij Lenferink

Gooi jij graag je plannen op tafel en heb je een hart voor bouw en onderhoud? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Lees snel verder…

Wat ga je doen?

Als Junior Planvoorbereider bij Uw Onderhoudspartner Lenferink wordt jij dé specialist in het ontwikkelen van meerjarige onderhoudsplannen voor onze klanten. Je begint met een grondige inventarisatie: je luistert scherp naar de wensen van de klant, meet de boel eens goed op en beoordeelt de staat van onderhoud van diverse complexen. Terug op kantoor begint het echte puzzelwerk: alle gegevens breng je samen tot een gedegen offerte voor Meerjaren Onderhoud.

Jouw werk vormt de basis voor een vervolgafspraak waarin
je samen met de klant het plan bespreekt en eventuele aanpassingen doorvoert.
Zodra het startsein is gegeven, zorg je voor een vlekkeloze overdracht naar de uitvoering, inclusief alle gemaakte afspraken.

Verder neem je actief deel aan interne vergaderingen,
waar je de voortgang van projecten bespreekt en expertise deelt. Natuurlijk
alles onder begeleiding van onze ervaren planvoorbereider Mark.

Wij van Lenferink waarderen onze collega's enorm!

Ons 75 jarige bestaan lieten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. We hebben een fantastische reis gemaakt met alle collega’s naar Hvar in Kroatië. Wat hebben we genoten! Daarnaast zijn we op dit moment ons kantoorpand aan het verbouwen voor nog prettigere werkomstandigheden!

Wat breng jij mee?

Wat kunnen wij jou bieden als Junior Planvoorbereider?

Enthousiast geworden?

Danique staat klaar om je alles te vertellen wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink.

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

 

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danique

06 5981 4887

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis... bij Lenferink!