Senior Planvoorbereider

Voel je thuis bij Lenferink

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een senior planvoorbereider. In deze functie komt alles bij elkaar; vakkennis, samenwerking, advies en verantwoordelijkheid. En laat dát nu precies zijn, wat jij zoekt in jouw nieuwe uitdaging!

Jouw Passie

Ben jij die persoon die kansen niet alleen ziet, maar ook met beide handen aanpakt? Een doorpakker die recht op zijn doel afgaat? Overtuigend als geen ander, waarbij klanten blind vertrouwen op jouw expertise? Resultaatgericht, klantvriendelijk, strevend naar succes en communicatief vaardig? 

Dankzij jouw proactieve houding, kritische blik en creatieve ideeën zorg jij ervoor dat iedere opdrachtgever met een glimlach de deur uit gaat. Bij ons is werkplezier geen loze kreet, maar de dagelijkse realiteit. Bij Uw Onderhoudspartner Lenferink staat aandacht voor elkaar centraal.

Als Senior Planvoorbereider ben jij:

Wat breng jij mee?

Wat krijgt onze nieuwe Senior Planvoorbereider?

Enthousiast geworden?

Danique staat klaar om je alles te vertellen wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink.

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

 

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Danique

06 5981 4887

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis... bij Lenferink!