Projectregisseur

Voel je thuis bij
Lenferink

Ben jij een geboren leider met een passie voor vastgoedonderhoud? Ter versterking van Team Domesta zijn wij op zoek naar een projectregisseur.

Jouw passie

Als Projectregisseur bij Uw Onderhoudspartner Lenferink ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van onze onderhouds- en renovatieprojecten, van initiatie tot beheer. Onze nieuwe collega stuurt projecten bij waar nodig, zorgt voor tijdige oplevering en streeft naar tevreden opdrachtgevers en bewoners. Dat staat bij ons namelijk áltijd voorop. Jij bent de spil in het team.

Wat ga je doen in deze afwisselde functie?

Wat breng jij mee?

Wat kunnen wij jou bieden als projectregisseur?

Enthousiast geworden?

Danique staat klaar om je alles te vertellen wat je nog meer wilt weten over de functie en over werken bij Lenferink.

Bellen, appen, mailen: alles mag. Wat jij fijn vindt. Je mag ook het contactformulier hieronder invullen. Dan neemt ze even contact met je op. Ben je er al uit dat je wilt solliciteren? Stuur dan ook even je CV op. Dat communiceert wat makkelijker.

Tot snel!

 



Max. bestandsgrootte: 64 MB.Klik het vakje hierboven aan. Daarna kun je jouw bericht verzenden. Zonder ontploft onze mailbox met spamberichten waardoor we jouw mailtje misschien missen.Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.








Danique

06 5981 4887



hr@uwonderhoudspartner.nl

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Wij gaan voor optimaal vastgoedonderhoud door langjarige partnerschappen. Ook met onze medewerkers. We zijn – en blijven – immers een familiebedrijf in hart en nieren.

Voel je thuis… bij Lenferink!


Facebook-f


Linkedin